LIBO Cup logotyp

50 lag anmälda till LIBO Cup 2022!

Detta är inte världens största handbollscup. Men det är en cup för dig som
vill fokusera på handboll. Ta bort logistiken. Ät, sov, duscha och spela handboll på ”samma ställe”. Läktare i alla arenor och nära till varje spelplan gör att du kan ha dina andra lag från föreningen hejandes på dig när du är på planen. Tillsammans kan vi delta i en turnering där vi faktiskt kan se varandra och skapa minnen ihop.

LIBO Cup är fortfarande en bollskolare. Den har endast genomförts 2 gånger tidigare. År 1 deltog 16 lag plus ett större sammandrag för minihandboll. År 2 deltog 50 lag. Sedan kom coronan…

Nu ser vi fram emot 3e upplagan och vi kan konstatera att vi redan nu med 5 månader kvar är 50 lag anmälda till LIBO Cup! Varje lag som ansluter nu slår vårt tidigare rekord! Vi har med ännu en hall centralt i Lindesberg möjlighet att ta emot fler lag. Vår ambition är dock att aldrig låta mängden bestämma. Utan kvalitén på ett arrangemang där andra värden går före storleken är viktigast. Vi minns väl lagens recensioner från senaste upplagan där man uppskattade närheten och servicen. Fokus på handboll och korta vägar för hjälp/frågor. Den vill vi bibehålla. Ett arrangemang i världsklass för både spelaren, ledaren och föräldern.

Med detta sagt. Vi tar emot fler lag fortfarande men är du intresserad, anmäl ditt lag så snart du kan. För snöret dras när vi tror att kvalitén får stå till svars av mängden.. Vår grundambition är 14 lag per klass.

Vi längtar efter att får höra domaren blåsa igång första matchen och en fartfylld helg som ger våra arenor och stad full fart i dagarna 3. LIF tillsammans med Lindesberg vill skapa minnen tillsammans med er.