LIBO Cup logotyp

Albin Tingsvall och Jens Eriksson till LIBO Cup

I samband med LIBO Cup kommer det ett häftigt besök då Albin Tingsvall och Jens Eriksson från Clavis Konsult gästar oss. De kommer att föreläsa om ’hållbar ungdomsidrott’ för föreningar, tränare, ledare etc för att motivera alla närvarande föreningar att inte toppa lag, jaga snabba resultat osv. Med utgångspunkt i modern idrottsforskning.

Detta tycker vi är helt fantastiskt. Föreläsningen kommer ske mellan 16.00 – 17.00 på fredagen den 12/4. Ni som lag kommer att delta helt gratis!

Albin Tingsvall och Jens Eriksson är handbollsspelare med meriter från Svenska landslaget, Champions league, Bundesliga och Elitserien. Parallellt med idrottskarriären har Albin utbildat sig till psykolog och Jens till ekonom samt statsvetare.

Idén till Clavis Konsult föddes då Albin och Jens som nyblivna svenska mästare upptäckte de stora fördelar som finns med att kombinera en aktiv idrottskarriär med studier. Företaget grundades 2012 och erbjuder sedan dess utbildningar inom ett flertal viktiga områden för idrottsrörelsen.

Läs mer på: https://www.claviskonsult.se/