LIBO Cup logotyp

Årets häftigaste handbollshändelse

Vi är lyckliga att verka i en kommun där idrott ligger i fokus. Med vackra faciliteter, goda samarbeten och en stark vilja av att hela tiden göra det bättre, så vill vi alltid ge vår gäst en upplevelse.

LIF Lindesberg fyllde 50 år 2016 och har alltid strävat efter att vara ett föredöme som förening och en god ambassadör för Lindesberg, Bergslagen och handbollen. LIBO Cup är vårt sätt bjuda in och visa vår förening och stads bästa sida.

LIF har alltid prioriterat att erbjuda medlemmen möjligheten att resa på turneringar från liten till stor. Vi vet att resan, byn/staden, människorna, språket, kulturen och handbollen ger många ett äventyr och erfarenheter som man tar med sig resten av livet. Vår erfarenhet av turneringslivet och arrangerandet av egna cuper, USM m.m. gör att vi tror att vi kan erbjuda dig och ditt lag en häftig upplevelse och vistelse hos oss.

Tillsammans med partners, kommun, förbund och idrottsförbund kan vi erbjuda barn, ledare och föräldrar mer än bara handboll. Du kommer ha möjligheten att delta i föreläsningar, seminarium m.m. Vad kan vi lära oss utav varandra? Vill ni passa på att jobba med teambuilding, avsluta säsongen eller bygga inför nästa år? Då har vi möjligheterna att sy ihop detta för er.