LIBO Cup logotyp

LIBO Cup 2019 summering

LIBO Cup har för första gången genomförts och oj, vad snabbt helgen gick. Vi vill tacka alla ideella som ställt upp under helgen och alla deltagande lag med spelare, ledare och föräldrar. Vi har tillsammans med er fått en bra start där vi kan ta med oss mycket till nästa år. Stort tack.

Årets turnering bestod av P12, F14 och ett sammandrag i minihandbollen där pulsen i turneringen var som högst under lördagen då arenan nästan hade fullt hus. Tillsammans med judon, Frövi Judoklubb kunde vi också erbjuda hinderbana i dojon för syskon och spelare som vi får konstatera som en riktigt fullträff.

Med handbollen i fokus fick vi se många roliga matcher där vi flera gånger fick uppleva tighta avslut på matcherna och även sudden death både en och två gånger. Till slut skulle också varje lags äventyr ta slut och de som klarade sig allra längst fick spela matcher om pokalerna. Där säger vi stort grattis till segrarna Torsby IF i P12-klassen och LIF F14 i F14-klassen. Minihandbollen som inte tävlar med resultat och övriga lag i klasserna ska ha en stor eloge med för sin kampanda och fina uppträdande.

Bilder från helgen kommer att läggas upp här, på lif-lindesberg.se och ett urval kommer sändas till respektive lag.

En utvärdering kommer sändas ut till respektive lag med då vi vill fortsätta och utvecklas och därmed lyssna in vad som var bra och vad som kan göras bättre.

Stort tack för i år och håll utkik, för inom en snar framtid kommer datumen för nästa års LIBO Cup.

Bilden är tagen efter finalen i P12-klassen. Torsby IF och IFK Kristinehamn visar vad det handlar om och firar tillsammans efter slutsignalen. Snyggt!